ייעוץ חינוכי

שכר לימוד:
אופן התשלום:
נוהלי הרשמה:

היועץ החינוכי אחראי על ההתפתחות האישית והבריאות הנפשית של התלמיד ועוסק גם בתחושת המסוגלות שלו, בהצלחתו בלימודיו ובהכנתו לחיים. עליו לטפל בקשיים אותם חווה התלמיד בסביבתו ולעסוק במניעה ובמיטביות. היועץ החינוכי מסייע לפונים אליו בקבלת החלטות, באיסוף מידע רלוונטי, בשיקול האפשרויות השונות וביישומם. היועץ החינוכי מסייע בניהול קונפליקטים מערכתיים, בין אישיים ותוך אישיים. תפקידו של היועץ החינוכי חיוני למערך הבית ספרי. בין יתר תפקידיו, עוסק היועץ גם בהעשרת הצוות החינוכי, בהנחייתו ובהדרכתו.

1. לימודי השלמה (למי שחייב) – 2 ש"ש - מוכר לגמול השתלמות עם ציון.
  2.  לימודי תואר שני – 18 ש"ש
  3.  עבודה מעשית – 240 שעות התנסות במשך ארבעה שנתיים.

התוכנית כוללת לימודים תיאורטיים, סדנאות לפיתוח מיומנויות מקצועיות ואישיותיות והתנסות מעשית בליווי פרקטיקום. התוכנית מחייבת התנסות בייעוץ.
התוכנית כוללת תכנים ייחודיים כגון: אימון בייעוץ, ייעוץ בשיטת אימגו, C.B.T., N.L.P. ועוד.
 דגש מיוחד ניתן על סוגיות ייעוציות במגזר הממ"ד. התוכנית מאופיינת באקלים מיטבי, קבוצות לומדים משותפות ומגובשות ויחס אמפתי ומשתף מצד סגל ההוראה .

יום שלישי – מסלול לימודי יום:

• שנה א (שני סמסטרים) – יום לימודים אחד בשבוע בשעות 9:00–16:50.
  • שנה א (סמסטר קיץ) – שמונה ימים מרוכזים במהלך חופשת הקיץ.
  • שנה ב (סמסטר אחד) – יום לימודים אחד בשבוע בשעות 9:00–16:50.

יום שלישי – מסלול לימודי ערב:

• שנה א – (שני סמסטרים) יום לימודים אחד בשבוע בשעות 14:00 – 19:50 (ניתן להתחיל ללמוד ב 15:30 ולסיים ב 21:20)
  • שנה א (סמסטר קיץ) – שמונה ימים מרוכזים במהלך חופשת הקיץ.
  • שנה ב – (סמסטר אחד) יום לימודים אחד בשבוע בשעות 14:00 – 19:50 (ניתן להתחיל ללמוד ב 15:30 ולסיים ב 21:20)

גברים

יום רביעי – מסלול לימודי ערב:

• שנה א (סמסטר קיץ) – שמונה ימים מרוכזים במהלך חופשת הקיץ.

הלימודים מתקיימים בצורה היברידית המשלבים לימודים מהבית בלימוד עצמי ומהקמפוס. חלק מהשיעורים ילמדו באופן משולב (blended) בטכנולוגיות למידה מתקדמות. שניים עד שלושה מפגשים ראשונים של עבודת סמינריונית יתקיימו בתוכנות למידה מרחוק.

ללוח האקדמי לחצו כאן

הכרה בלימודים קודמים לתואר שני תינתן על סמך אישורים כמקובל, ולאחר אישורו של ראש המסלול.

• תעודת הוראה
  • תואר ראשון בממוצע 80 ומעלה

בכל תוכנית ניתן יהיה לקבל עד 10% של תלמידים שאינם עומדים בתנאי הקבלה הנדרשים, בכפוף לראיון עם ראש התוכנית.

חריגים יתקבלו בהתאם להתרשמות, ניסיון מקצועי מוכח, כתיבת מחקר מעמיק בתחום הנלמד, תרומת המועמד לגיוון תרבותי לקבוצת הלומדים ומיכולת וורבלית גבוהה וכד'.

• דמי רישום: 350 ₪. בעת ההרשמה באתר.
  • 200% שכר לימוד אוניברסיטאי למשך כל התוכנית, כ – 30,000 .₪ 100% שכר לימוד בכל שנה.
  • שכר לימוד בשנה"ל תשפ"א עמד על 13,780 ₪ ומתעדכן בכל שנה על ידי משרד החינוך.
  •  לימודי השלמה למי שחייב 1500 ₪ . לחייבים קורס אחד -. 750 ₪
  •  תשלומים נלווים: 420 ₪ (עבור ביטוח תאונות, שמירה ושרותי מחשוב).

ניתן לשלם באתר המכללה בכרטיס אשראי (הוראת קבע/עסקה בתשלומים).
מקדמה ע"ס 1,500 ש"ח (ע"ח שכ"ל) לתשלום לאחר קבלה ללימודים, על מנת להבטיח מקומך.

•  אפשרות לקבלת החזר שכ"ל ממשרד החינוך לזכאים
  •  מוכר ללימודים בשנת שבתון
  1. שיחת יעוץ טלפונית עם יועצת לימודים 03-9061200
  2. שליחת המסמכים הבאים דרך לינק ההרשמה המצורף:

אישור סיום תואר ראשון + גיליון ציונים

• צילום תעודת זהות