שיתוף פעולה מיוחד בין מכללת אורות ישראל לאוניברסיטת קיימברידג'

מכללת אורות ישראל שמחה להכריז על סדנת מחקר בינלאומית ראשונה מסוגה שהיא פרי שיתוף פעולה של רשות המחקר בקמפוס רחובות  והיחידה לחקר הגניזה באוניברסיטת קיימברידג'. הסדנה תתקיים בע"ה בקימברידג', בריטניה.
בין המרצים של מכללת  אורות ישראל ישתתפו פרופ 'יובל סיני, נשיא מכללת אורות ישראל, פרופ' ישראל ריץ', רקטור מכללת אורות  ישראל, ד"ר צבי שטמפפר, ראש רשות המחקר, וד"ר ריבי פריי לנדאו, מרצה במכללה.

Orot Israel College is proud to invite you to a workshop at Cambridge University, UK.
Some of Orot Israel College's finest lecturers will be presenting, including, Professor Yuval Sinai, President of Orot Israel College, Dr. Rabbi Zvi Stampfer, Head of the Research Authority of Orot Israel College, Rechovot Campus, Professor Israel Rich, Rector of Orot Israel College and Rivi Frei-Landau, Ph.D.

Please click for program information and registration: