יום מגמות מחול ארצי במכללת אורות

כ- 370 תלמידות של אחת עשרה מגמות מחול בבתי הספר מכל רחבי הארץ הגיעו ליום שכולו תנועה והעצמה.

במכללת אורות ישראל קמפוס אלקנה התקיים בפעם השמינית יום מגמות המחול הארצי השנתי.

היום המיוחד החל ב7 מוקדים שונים של שיעורי מחול, ובסופו התקיימה תחרות כוראוגרפיה וטקס הענקת הפרס- מלגה לשנת לימודים חינם במסלול מחול במכללה, לזוכות.

ד"ר טליה פרלשטיין- ראשת המסלול למחול במכללה: "יום זה ייחודי ומשמעותי להתפתחות של המחול בשטח ושל התחום כולו. יש לדבר משמעות גדולה כהכרה של הבנות באורות כמרכז ללימודי מחול מקצועיים, יום שהוא אחת מספינות הדגל של המכללה"

בין המברכות היו:

הרבנית ד"ר רותי שפירא- ראש בית הספר לתואר ראשון במכללה

גב' רויטל שטרן- מפקחת על לימודי תקשורת ואומנויות בחינוך הדתי

גב' אביטל חורש- מדריכת מחול ארצית של החמ"ד

גב' הילה קובריגרו פנחסי, מפמ"ר מחול

הנהלת המכללה מברכת על שיתוף הפעולה לאורך כל השנה אשר מזין, מפרה ומעצים את השדה. הכנס מחזק את בניית הקהילה מעצים את התלמידות, המורות והרכזות ויוצר חזון משותף.