יום עיון בנושא: עיצוב זהות דתית ציונית- SEL אמוני בכלים פדגוגיים, דיגיטליים ורגשיים

מכללת אורות והחמ"ד נותנים כלים ללמידה בחינוך דיגיטלי.

מכללת אורות ישראל בשיתוף מינהל החמ"ד קיימו ימי השתלמות עשירים עבור צוותי החינוך בחמ"ד בנושא: "עיצוב זהות דתית ציונית- SEL (למידה חברתית רגשית) אמוני בכלים פדגוגיים, דיגיטליים ורגשיים."

צוותי החינוך נהנו מהרצאות מרתקות וסדנאות שונות לבחירה- בהם קיבלו כלים רבים להתמודדות וחיזוק החוסן אמוני אצל התלמידים בתקופה המשתנה.

הרב יעקב שפירא- ראש ישיבת 'מרכז הרב' כיבד בנוכחותו וחיזק את המשתתפים על שליחותם החשובה בעבודת השטח בשדה החינוכי.

בין המרצים היו- הרב ד"ר יונה גודמן שדיבר על האתגרים ונתן כלים מעשיים לעבודה החינוכית.

הילה אפשטיין, מפקחת יועצות במחוז מרכז, הציגה את מודל הSEL האמוני שפותח בחמ"ד.

הרב מתניה ידיד שוחח על חינוך לבחירה מעצבת זהות של התלמידים.

מרצים נוספים אשר העשירו והקנו כלים רבים וחשובים היו- מיכל דה-האן- סגנית ראש החמ"ד, רויטל שטרן- מפקחת לימודי האמנות בחמ"ד, הרבנית ד"ר לאה ויזל, הרב גד בר טוב, אלי עטיה, מיכל גיאר, שרי וייס ועוד רבים וטובים.

אפרת וייס, מובילת תחום במה בחמ"ד סיכמה: "זכינו להעניק ללמעלה ממאה שלושים אנשי חינוך תחנת טעינה למילוי המצברים אחרי שנת לימודים עמוסה, ולקראת שנה מוצלחת נוספת בשדה החינוכי. המשתתפים יצאו מחוזקים ונכונים לקדם את התלמידים במערכת החינוך עוד כמה צעדים קדימה.

כל זאת הודות לעוד שיתוף פעולה מוצלח עם מכללת אורות ישראל ומחלקת לימודי חוץ של המכללה בראשות רועי צדוק וכל העוסקים במלאכה".