תשלום עצמאי של חובות לספריה / מרפ"ד

קמפוס אלקנה

לנוחותכם, ניתן לשלם בכרטיס אשראי את החוב שהצטבר בכרטיס הקורא האישי שלכם בממב"א.

שימו לב, הזיכוי בכרטיס הקורא איננו מיידי.

לוח מודעות
ספריית המכללה ממשיכה להתעדכן!
מאגר מידע חדש: שיטות מחקר כמותיות – עוסק בחשיבה מדעית, שיטות מחקר ועיבוד נתונים כמותי. ספרים אלקטרוניים חדשים: How School Leaders Contribute to Student Success Optimizing student engagement in online learning environments Growth and development in adulthood among persons with intellectual disability לשירותכם תמיד, בכל בקשה לאיתור מידע לצורך מילוי מטלות ו/או כתיבת עבודות.
ספריית המכללה קמפוס אלקנה ממשיכה להתעדכן!
מאגר מידע חדש: שיטות מחקר כמותיות – עוסק בחשיבה מדעית, שיטת מחקר ועיבוד נתונים כמותי. ספרים אלקטרוניים חדשים: How School Leaders Contribute to Student Success Optimizing student engagement in online learning environments Growth and development in adulthood among persons with intellectual disability לספריית קמפוס אלקנה הגיע סורק חדש המאפשר לנו לסרוק עבורכם באיכות טובה מספרים ומכתבי-עת (תוך שמירה על זכויות יוצרים). ועוד חידוש : ניתן לפנות אלינו גם באמצעות Whats App במס' 052-2185540 סרטוני הדרכה ניתן למצוא באתר הספריה. לשירותכם תמיד, בכל בקשה לאיתור מידע לצורך מילוי מטלות ו/או כתיבת עבודות.
כפר דניאלי לסטודנטיות תפוח
מחכה לך
ספריית קמפוס אלקנה מרחיבה את שירותיה
לקראת פתיחת שנה"ל תשפ"א, ספריית קמפוס אלקנה מרחיבה את שירותיה. אנו מאתרים מידע, מרכזים פריטי מידע, סורקים מאמרים ופרקים מספרים ושולחים בדוא"ל, במקרה הצורך שולחים ספרים מודפסים בדואר רשום. ניתן לפנות אלינו לצורך בקשת סיוע במגוון דרכים: דרך אתר הספריה, דרך האפליקציה, דרך מערכת ממב"א וגם באמצעות WhatsApp
חתונה במבט פנימי
שירותי ספריה / מרפ"ד קמפוס אלקנה
שלום רב, הספריה/ מרפ"ד תיפתח במתכונת מצומצמת. ניתן לקבל מאמרים אלקטרוניים ושירותי סריקה. פניות דרך אפליקציה / מידע אישי בשלב זה, קבלת קהל בספריה / מרפ"ד רק לסטודנטים ולסגל ההוראה. בבקשה להחזיר את הספרים המצויים אצלכם לתיבת החזרת הספרים בכניסה לספריה. אם אינכם יכולים להגיע לקמפוס, בבקשה שילחו בדואר רשום.